For meg handler det om det kleine ordet tilstedeværelse...

For meg handler det om det kleine ordet tilstedeværelse. Om å ikke ta livet for gitt. Om å være tilstede litt hver dag, hver uke, måned og år. Jeg tror det er derfor bursdager er en big deal for meg. Idag er min siste dag i 20 årene, imorgen er det 3 tallet som gjelder. 30 år. Det er litt rart. Jeg vet at det ikke er mye. De fleste jeg jobber med og snakker med er eldre enn meg. Jeg bare lurer på om det er sånn resten av livet, at vi på en måte stopper opp i 29 års følelsen?

For meg er det rart å se at Richard Gere ikke var SÅ gammel i Pretty Woman. Han ser jo faktisk ganske ung ut i den filmen.

Tid er så merkelig. Tiden kommer, går og er. Jeg har vært mor i 9,5 år. Det gjør at tiden registreres kanskje enda bedre. Han tar meg jo snart igjen både i argumentasjon og høyde. 20 årene var innholdsrike til tusen, at det er mulig å oppleve så mye på ca 3650 dager er utrolig.

Jeg tror jeg hadde en illusjon om at livet er fire faser, barn, ungdom, voksen, pensjonist.  Men det er så mye mer enn det. Det eneste som er konstant i livet mitt er at jeg sovner midt i "Nytt på Nytt" og våkner til rulleteksten på Skavlan på fredager, at vi handler og rydder på lørdagen og at vi går tur på søndagen. Ellers er det bare muligheter, endringer, prosjekter. Jeg nekter å leve dagene mine i den såkalte travelheten med fastlåst mønster. Jeg vil ha utfordringer, endringer, treffe nye mennesker og bli bedre kjent med de "gamle" relasjonene mine.

Det er egentlig ingenting som er under kontroll. 20 åra er forbi, en epoke er over. Jeg er nesten litt redd, men mest spent på hva som kan skje de ti neste årene. Jeg aner ikke hva livet tilbyr av utfordringer og gleder.

Jeg kan sette meg mål og være så bevisst som bare det. Allikevel har jeg ikke peiling på hva som faktisk vil skje.

Derfor lever jeg så mye jeg kan hver dag. Derfor blir jeg fasinert av et løv på bakken med dråper på, derfor ser jeg opp på himmelen hver dag for å se etter fasinerende lys eller skyer. Derfor liker jeg klisjeer og gode quotes, derfor heier jeg på raushet, snillhet, godhet og på å gjøre hverandre gode. Derfor klager jeg sjelden, derfor er jeg nysgjerrig. Derfor skriver jeg, jeg vil leve mest mulig idag. 

Siri F. Abrahamsen er en samfunnsengasjert grunder og eier av Verdifabrikken, hun er foredrags- og kursholder, blogger, skaperen av boken "Historien om deg". Hun har en Bachelor of Management fra BI og begynte med mentaltrening som 13-åring, hun har en CTI sertifisering i Co-Active Coaching fra USA. Idag inspirerer hun mange hundre hver dag gjennom sosiale medier- du kan følge her på facebook og her på instagram