Historien om deg:

Et foredrag om oss selv, om våre ønsker, håp og ambisjoner. Om livets opp- og nedturer - et foredrag som er nært, personlig og rørende. Alle kan kjenne seg igjen i disse historiene. Om plan a og b - om forventninger og skuffelser. Et perspektiv som viser hvordan det vi tror er våre svakheter faktisk kan bli vår beste kilde til empati og medmenneskelighet. Foredraget er motiverende og nærer ønske om å gjøre mer ut av dagene vi har her på jorden.

Kan gjerne kalles et motivasjonsforedrag - for jeg garanterer at det beveger. (Kan tilpasses ønsket tid fra 30 min - 120 min) Leveres også som halvdag eller heldags workshop.


Hvordan være hverandre gode?

Et foredrag om oss, fellesskapet, hva vi tror og antar om hverandre og hvordan vi kan skape gode resultater sammen! Det handler om selvfølgelighetene som dessverre ikke er vanlige. I dette foredraget vil jeg vise hvordan bittesmå endringer har enorm effekt på hvordan vi føler oss rundt hverandre. Hvem er du trygg på og hvorfor? Hvem gjør deg usikker? Når føler du deg bra? Når presterer du best? Vi påvirker hverandre hele tiden - med konkrete tips og gjenkjennbare historier vil dere få flere aha opplevelser, samtidig som du får lyst til å være mer raus og åpen sinnet.

Passer alle som skal skape noe bra sammen. For ledere og andre som daglig påvirker mange mennesker.


Hvem tror du at du er?

Et foredrag om å gjøre en forskjell - om å drømme stort og tørre å skille seg ut. Jeg viser med min egen historie hvordan visjoner og drømmer kan gå i oppfyllelse, om hvordan modige valg kan gjøre livet vidunderlig spennende. Om det å stole på seg selv og våge leve mye, være mye og tro på at du er viktig!