Arbeidsliv

alex-kotliarskyi-361081.jpg

Et foredrag eller workshop til neste avdelingsmøte, konferanse? Eller ønsker dere coaching? Jeg tilbyr ulike former for kunnskapsløft og inspirasjon for kollegaer som handler om å gjøre hverandre godt og gode. 

Gleding for alle, små og store!

IMG_1230.JPG

Hva med å ha en "Gleding" dag på skolen eller i barnehagen? Full pakke for barn, personal og foreldre, som skaper et felles fundament for alle involverte for videre bygging av relasjoner og godt miljø. 

Livet ellers ...

peopletrees.jpg

Hva er det viktigste for deg og hvor stor plass får det i livet ditt? Ønsker du inspirasjon, kunnskap, tips, innspill til hvordan du kan ta bedre valg, finne mer livsglede eller takle utfordringer? 


Siste fra bloggen
 
Historien om deg:

"Det du er bevisst kan du gjøre noe med." Dagbok som tar deg fra fortid, via nåtid til tanker og ønsker for fremtiden. 12 måneder, 60 tips, spørsmålsguide, innspill om følelser, verdier og holdninger, relasjoner, et godt verktøy til å øke selvinnsikt og utsikt.

 

2.0historien.jpg
Denne boken er helt fantastisk. Det du gjør er å skape en forskjell i livene til så mange mennesker. Denne boken traff meg midt i magen. Tusen takk - all mulig heiing på deg og ditt arbeid.
- Anja Hammerseng Edin, Team Fearless

Siri er en kilde for meg til kontinuerlig inspirasjon. Hennes engasjement og faglige dybde utfordrer og utvikler meg. Stadig videre. 
Hun klarer å balansere målrettet og hard jobbing, med et konstant fokus på andre, og hva hun kan bidra med utover seg selv. Siri er en av de beste jeg kjenner, både menneskelig og profesjonelt."

- Ewy B. Myrhaugen, rådgiver og instruktør Evan-Jones

 
Bøkene

Bøkene selges i de aller fleste bokhandlere som Norli, Ark og Tanum. De kan også kjøpes her.