Siri Abrahamsen

Entreprenør, gledesspreder, foredragsholder og forfatter

VISJON

Jeg drømmer om et samfunn der alle kjenner seg verdifulle. En verden der vi forstår hverandre bedre på tvers av mangfold, meninger, tro, generasjoner og roller. Jeg ønsker å bygge medmenneskelighet i hverdagen - skape og finne magiske øyeblikk, menneske til menneske. Fundamentet er en god selvfølelse og mestring, så styrkes nysgjerrighet og empati, som igjen gir anerkjennelse og bygger tilhørighet.

ERFARING

  • Levert kurs, workshops og foredrag innen ulike tema for tusenvis av mennesker i Skandinavia. 

  • Jobbet som konsulent og coach innen ledelse og organisasjonskultur.

  • Skrevet og publisert fire bøker og mange artikler. Vært omtalt i medier som VG, NRK, Stavanger Aftenblad, Stella Magasinet og KK (Kvinner og Klær). 

  • Utviklet konseptet Gleding™, for sosial - og emosjonell kompetanse blant barn, foreldre, barnehager og skoler.

  • Jobbet for den globale organisasjonen Reach for Change - holdt workshops for det europeiske teamet, coachet sosiale entreprenører og deltok i utvikling av en inkubator.

  • Jobbet som mellomleder og daglig leder med personalansvar i flere år.

UTDANNELSE

  • Bachelor of Management fra BI.

  • Studert fagene religion, sosiologi, sosialantropologi, interkulturell kommunikasjon, ex.phil og ex.fac med 130 studiepoeng. 

  • Trening fra det internasjonalt anerkjente "Coaches Training Institute" (CTI) co-active coach utdannelsen og sertifisering i 2013.  

  • Sertifisering i Team Management Profile (TMP).

Sist, men ikke minst, jeg har vært mor i 12 år og mine tre sønner er mine beste utfordrere, som gir meg ærlige tilbakemeldinger hver dag. 

 

TEKST TIL PRESENTASJON

Siri Abrahamsen er en av Norges beste foredragsholdere innen tematikken mellommenneskelige relasjoner og hvordan vi skaper en god kultur for tilhørighet og gode resultater. 

Hvilke verdier drives vi av, hvilke holdninger begrenser oss, hva skaper motivasjon, hva gir gode samtaler, hvordan vi kan bli modigere oss i mellom og hvordan vi kan gjøre mer av det vi vet er smart. Siri stiller spørsmål ved de sannhetene vi tar for gitt.

Gjennom å gjøre store ord og visjoner om til hverdagslig praksis, skaper Siri engasjement og ønske om å gjøre en positiv forskjell. Hun bruker egne historier og anerkjent forskning som grunnlag for sine foredrag. Engasjementet til Siri smitter og du vil sitte igjen med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan skape mer gleding, bedre stemning og modige relasjoner.

Siri har skrevet og gitt ut fire bøker: "Historien om deg", "Gleding", "Feiling" og "Undring i følelsesuniverset"  og har skapt konseptet Gleding™ for sosial- og emosjonell kompetanse barn, familier og skoler.

 


I´ve had the pleasure of hiring Siri Abrahamsen and have also seen her perform on stage on various occasions. Siri is a confident and skilled speaker and everyone who sees her on stage can easily see that she truly loves to bring her message out there. Siri dares to challenge her audience and her passion and glorious energy on stage will not leave any audience untouched or indifferent. I can easily recommend Siri to all kind of audiences!"

- Kjetil Gustavson, Regional manager, Top Temp

 

Anbefales på det varmeste.

Vi fikk anbefalt Siri fra en annen profilert foredragsholder. Vi «bestilte» et inspirerende foredrag med nokså frie tøyler over tema, og det fikk vi. Siri formidlet sitt budskap med stort engasjement og smittende humør. I tillegg fikk hun oss til å reflektere over holdninger og verdier gjennom gode og gjenkjennelige eksempler.

- Hans Petter Ravnås, fagleder i Rogaland fylkeskommune.

“Endre adferd - og utføre”

"Siri Abrahamsen kombinerer det faglige, inspirasjon av tilhørere og gode historier på en spesielt fin måte. Hun får deltakere til å reflektere, tenke og utfordre individuelle sannheter. Med fokus på holdninger, verdier og relasjoner bidrar hun til at vi kan gå fra refleksjon og kunnskap til å endre adferd - å utføre!"

- Solfrid Flateby, leder og mentor

 

“Utfordrer og utvikler”

Siri er en kilde for meg til kontinuerlig inspirasjon. Hennes engasjement og faglige dybde utfordrer og utvikler meg. Stadig videre.

Hun klarer å balansere målrettet og hard jobbing, med et konstant fokus på andre, og hva hun kan bidra med utover seg selv. Siri er en av de beste jeg kjenner, både menneskelig og profesjonelt."

- Ewy B. Myrhaugen, rådgiver og instruktør Evan-Jones

“100 prosent tilstede"

"Siri er en engasjert og levende foredragsholder. Hun er 100 prosent tilstede i det hun leverer, og har evnen til å fange publikums oppmerksomhet fra første stund. Etter et foredrag med Siri går du ut med nye perspektiver. De små personlige historien hennes gjør også at budskapet blir enda mer relevant og nært for oss som hører på. Jeg har hatt gleden av å høre Siri flere ganger, og har nettopp skaffet meg boka hennes «Historien om deg». Boka blir et nyttig verktøy for å holde meg på sporet mot målene mine framover."

- Eva Charlotte Stenset, formidlingskonsulent og grunder