I´ve had the pleasure of hiring Siri Folkvord Abrahamsen and have also seen her perform on stage on various occasions. Siri has evolved to become a confident and skilled speaker and everyone who sees her on stage can easily see that she truly loves to bring her message out there. Siri dares to challenge her audience and her passion and glorious energy on stage will not leave any audience untouched or indifferent. I can easily recommend Siri to all kind of audiences!"
Kjetil Gustavson, Regional manager Stavanger, Top Temp
Vi fikk anbefalt Siri fra en annen profilert foredragsholder. Det er vi glade for. Vi «bestilte» et inspirerende foredrag med nokså frie tøyler over tema, og det fikk vi. Siri formidlet sitt budskap med stort engasjement og smittende humør. I tillegg fikk hun oss til å reflektere over holdninger og verdier gjennom gode og gjenkjennelige eksempler. Anbefales på det varmeste.
Hans Petter Ravnås – fagleder i Rogaland fylkeskommune, seksjon for fag- og yrkesopplæring.
"Siri F. Abrahamsen kombinerer det faglige, inspirasjon av tilhørere og gode historier på en spesielt fin måte. Hun får deltakere til å reflektere, tenke og utfordre individuelle sannheter. Med fokus på holdninger, verdier og relasjoner bidrar hun til at vi kan gå fra refleksjon og kunnskap til å endre adferd - å utføre!"
Solfrid Flateby, konserndirektør for kultur, organisasjon og kommunikasjon i BAVARIA NORDIC
Hei Siri! Tusen takk til deg for en fantastisk flott stund i dag; du gir så mye av deg selv og opptrer så ekte at selv de mest skeptiske bare må involvere seg i temaet. Alle jeg har snakket med har vært super-fornøyd, og det var en god stemning i gruppa. Du har en veldig fin tilnærmingsmåte til viktige tema, så dette passet oss utmerket. Vet ihvertfall målgrupper som kunne trenge en dose med Siri-verdier også andre steder i kommuneorganisasjonen. Vi vil gi deg de beste skussmål. 
Unni Norum, Vefsn Kommune

 

"Sandnesskolen har engasjert Siri F. Abrahamsen som foredragsholder for alle skoleledene i temaet relasjonell ledelse. Siri er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Hun har et stort samfunnsengasjement og har en entusiasme som smitter over på deltagerne.

Ved hjelp av teorier og gode eksempler fra et perspektiv som ser skolen “utenifra”, bidro hun til bevisstgjøring og nytenkning. Å engasjere henne til å forelese om relasjonell ledelse førte til at vi fikk nye perspektiver på kjente teorier og egne erfaringer."
Hege Egaas Røen, Skolefaglig rådgiver, Sandnes Kommune
 
"Siri er en kilde for meg til kontinuerlig inspirasjon. Hennes engasjement og faglige dybde utfordrer og utvikler meg. Stadig videre. 
Hun klarer å balansere målrettet og hard jobbing, med et konstant fokus på andre, og hva hun kan bidra med utover seg selv. Siri er en av de beste jeg kjenner, både menneskelig og profesjonelt."
Ewy B. Myrhaugen, rådgiver Evan-Jones

 

"Det første ordet jeg vil bruke for å beskrive Siri og hennes forelesninger er ekte! Vi har ved flere anledninger hatt gleden av å ha Siri innom som foreleser her ved Pøbelprosjektet, og hver gang har hun startet rolig og bygger tillit og kredibilitet hos sine lyttere/deltagere. Hun er en person som kommuniserer med hele sitt hjerte, og av den grunn drar hun til seg lytterne og får de til å føle seg som en del av denne «enveis diskusjonen». Veldig lett å relatere seg til, og meget engasjerende! Hun er mye innom det å sette seg mål, og ser på relasjonen mellom hvor/hva du er nå, og hva som skal til for å komme dit. Noe som har vært meget givende for våre «pøbler»/kursdeltagere. Hun får unge, som gamle, til å tenke nytt over ting de allerede har en relasjon til. Jeg kan på det varmeste anbefale mennesker å dra på en forelesning med Siri F. Abrahamsen."
Thomas Ohrvik Olsen, Pøbelprosjektet
 
"Siri er en engasjert og levende foredragsholder. Hun er 100 prosent tilstede i det hun leverer, og har evnen til å fange publikums oppmerksomhet fra første stund. Etter et foredrag med Siri går du ut med nye perspektiver. De små personlige historien hennes gjør også at budskapet blir enda mer relevant og nært for oss som hører på. Jeg har hatt gleden av å høre Siri flere ganger, og har nettopp skaffet meg boka hennes «Historien om deg». Boka blir et nyttig verktøy for å holde meg på sporet mot målene mine framover."
Eva Charlotte Stenset, formidlingskonsulent og grunder
 
"Siri ble kontaktet i forbindelse med et foredrag for Time kommune. Jeg personlig hadde fulgt Siri på instagram en stund og var veldig imponert over hva hun formidlet «bare» gjennom en insta konto. Det å høre henne i action var bare rått! Hun er ekte og jordnær og får alle til å forstå og kjenne seg igjen i det hun formidler. Temaet vi ville belyse var: Hvordan gå fra å vite noe til å faktisk gjøre det? Evne til selvobservasjon og selvinnsikt. Det at hun er så levende engasjert i det hun forteller, gjør at du blir smittet og sitter igjen med en god følelse og lyst til å skape en forandring! Vi anbefaler Siri på det sterkeste, og bruker henne mer en gjerne igjen." 
Cynthia Henriksen, Time Kommune